Mercedes klassieker service

Technische dag bij Mercedes Klassieker service centrum van Stolk in Balkbrug

Technische dag voor leden van Mercedes klassieker clubs

Het Mercedes klassieker service centrum van de familie Stolk in Balkbrug is regelmatig de locatie waar verschillende Mercedes klassieker clubs een evenement of technische dag houden.

Het Mercedes klassieker service centrum is gelokaliseerd in het mooie Reestdal in de kop van Overijssel. Een rustige sfeervolle landelijke omgeving, uitermate geschikt voor een mooie tourrit met uw Mercedes klassieker of oldtimer. Met regelmaat bezoeken leden van Mercedes klassieker clubs tijdens de tussen of eind stop van zo’n tourrit ons Mercedes klassieker service centrum voor een technische dag of rondleiding.

De locatie van ons Mercedes klassieker service centrum is gelegen op een afsluitbaar terrein met zeer ruime parkeer gelegenheid. In overleg is het mogelijk om met de club leden van uw Mercedes klassieker club ons service centrum te bezoeken voor een rondleiding of technische dag. Dit voorjaar hebben al weer 5 Mercedes klassieker clubs een technisch dag gehad in ons bedrijf en in het najaar is er nog een weekeinde waarin 2 clubs worden verwacht.

Mercedes-Benz Club Nederland Zomerevenement

Maar soms pakt een Mercedes club wel heel groot uit. Zo heeft het Mercedes Benz Club Nederland zomerevenement van 2011 op ons Mercedes service centrum plaatsgevonden. Bekijk hier de leuke film en foto reportages van dit geslaagde evenement. Een rit van 100 kilometer met start in Balkbrug en eindstop op ons Mercedes service centrum en als afsluiting een geweldig Barbecue in onze boomgaard. Dat maken we niet elk jaar mee.

 

 

 

Dergelijk groot uitpakken is mogelijk, maar blijft een uitzondering. En is alleen mogelijk met behulp van een goedwerkende Mercedes club evenementencommissies met een aantal goede ervaren vrijwilligers die de schouders eronder zetten.

Een technische dag met rondleiding door ons Mercedes klassieker service centrum met uw Mercedes klassieker club is, op aanvraag, altijd mogelijk. Eventueel in combinatie met een leuke rit in het prachtige Reestdal.

Mercedes klassieker service

Heeft u interesse in een club evenement op ons Mercedes klassieker service centrum? Zorg dan dat u er vroeg genoeg bij ben. We hebben maar een beperkt aantal dagen per jaar ruimten en tijd om ons klassieker service centrum hiervoor vrij te maken en moeten dan ook elk jaar weer een aantal aanvragers helaas teleurstellen.

 

contact