Stolk Balkbrug, Groot Oever, 7707 PV Balkbrug, NL info@mercedes-klassieker.nl +31 0523 649235    

Wat klanten zeggen

Ik wil hier gewoon zeggen dat ze daar super vriendelijk zijn om info te geven.
Gewoon klaar en duidelijk zijn en correcte afspraken maken.
Niettegenstaande dat ik mijn SL 350 er nog binnen moet brengen voor een compleet nazicht heb ik echt het volle vertrouwen in de mensen bij de firma Stolk.
Beschikbaarheid: heel tevreden
Service: heel tevreden

Carlo Jansen, Herk de stad

Elke keer als ik in Balkbrug ben, sta ik weer versteld van het vakmanschap en de toewijding. Na elke onderhoudsbeurt komt de auto, in mijn geval een 560SL, er beter uit dan hij er in ging. Tijdens de werkzaamheden wordt je goed op de hoogte gehouden door de filmpjes met uitleg. Wat duidelijk is dat de motor van een Sl toch wel een complex ding is. Tot slot is er de persoonlijke omgang en servicegerichtheid echt top.
Uitvoering werkzaamheden: heel tevreden
Prijs/kwaliteit : tevreden
Beschikbaarhied: tevreden
Service: heel tevreden

Paul Rijpstra, Bussum

Bij Stolk ben je geen nummer maar echt nog een klant. Onlangs is de aandrijfas en rembekrachtiger  van mijn 220 S  bolhoed  tot volle tevredenheid gereviseerd.

Uitvoering werkzaamheden : heel tevreden
Prijs/kwaliteit: heel tevreden
Beschikbaarheid: heel tevreden
Service: heel tevreden

A.Dooper,

Goedemorgen, even een kort bericht. We zijn gisteren met de SL weer naar huis gereden. Het lijkt bijna een andere auto, zo goed rijdt hij weer. Naar mijn idee sinds we hebben heeft die niet zo goed gereden. Hij stuurt weer helemaal strak, bij hogere snelwegsnelheid geen gezwabber meer en schakelen als een heet mes door de boter. Heel fijn allemaal, hartelijk dank daarvoor.

M. ter Veldhuis , Elst