Wat klanten zeggen

Wij zijn heel tevreden met de door de fam Stolk uitgevoerde werkzaamheden aan onze MB W108. Er moest wel een en ander motorisch gebeuren om de wagen weer in conditie te krijgen. Vooraf is er overleg wat er dient plaats te vinden; foto's worden toegezonden om duidelijk aan te tonen wat er aan de hand is en wat het resultaat is geworden. Goede onderlinge afstemming en vakmanschap is het handelsmerk van de fam Stolk.

Uitvoering werkzaamheden: heel tevreden, Prijs/kwaliteit : heel tevreden, Beschikbaarheid: heel tevreden,  Service: heel tevreden

Wim Lucassen , Schalkhaar

Foto's gedane arbeid, geeft vertrouwen. Hartelijke ontvangst. Uitvoering werkzaamheden: heel tevreden. Prijs/kwaliteit: heel tevreden. Beschikbaarheid: heel tevreden. Service: heel tevreden.

Willem & Sylvia , Ede

Behalve de gevraagde werkzaamheden heeft Stolk correct een aantal andere zaken benoemd en gerepareerd. Ook is er zorgvuldig omgegaan met de auto en heeft men een op eigen initiatief een aantal controles uitgevoerd. Dus zeer tevreden!

Uitvoering werkzaamheden: heel tevreden. Prijs/kwaliteit: tevreden. Beschikbaarheid: heel tevreden. Service: heel tevreden.

Herman Steen , Leeuwarden

Uitvoering werkzaamheden: heel tevreden.Prijs/kwaliteit: heel tevreden. Beschikbaarheid: heel tevreden. Service: heel tevreden. Mensen met heel veel passie voor Mercedes Benz, ook als deze niet helemaal origineel is.

Paul Dekker, Nieuw-Amsterdam