Over ons

Over familie Stolk in Balkbrug

topimg1Trotse eigenaren Pierre Louis en Maria Stolk rijden heel hun leven al in een Mercedes-Benz. Hun ouders, aan beide kanten, reden ook al in een Mercedes-Benz. En ook de derde generatie Jean-Louis Stolk rijdt nog altijd in een Mercedes-Benz. Het zit dus in onze familie genen. Inmiddels is de Mercedes van toen, de klassieker van nu. Klassiekers waar je nog ouderwets aan moet sleutelen. Dat is wat familie Stolk in Balkburg nog elke dag met passie doet.

Pluspunten Stolk Balkbrug

Stolk in Balkbrug heeft zelf een kleine verzameling Mercedes-Benz oldtimers en klassiekers en rijdt nog altijd als dagelijkse auto in een Mercedes klassieker.

Het grote bedrijfspand van Stolk in Balkbrug is gelegen op een afgeschermd terrein, met ervoor een woning met 2 gezinnen. Kortom, in principe bijna altijd iemand aanwezig op het terrein.

Wij beschikken nog altijd over de juiste diagnose-apparatuur, werkplaatshandboeken en Mercedes-Benz speciaal gereedschappen voor de juiste service en onderhoud aan uw Mercedes-Benz klassieker en breiden dit nog altijd uit.

De kennis van onze monteurs op het gebied van zeer specialistisch onderhoud en reparatie aan Mercedes klassiekers en oldtimers wordt zeer regelmatig in Duitsland bijgeschoold.

topimg2