Stolk Balkbrug, Groot Oever, 7707 PV Balkbrug, NL info@mercedes-klassieker.nl +31 0523 649235

Conserveren & antiroestbehandeling met Mike Sander vet

Conserveren & antiroestbehandeling voor Mercedes klassieker of oldtimer met Mike Sander vet

conserveren-mercedes

Wij voeren antiroestbehandelingen uit, uitsluitend en speciaal voor de Mercedes-Benz oldtimers en klassiekers. Bent u in het bezit van een leuke Mercedes-Benz klassieker of oldtimer? En wilt u deze laten conserveren? Kies dan uit één van onze uitgebreide antiroestbehandelingen met Mike Sander vet.

Inspectie holle ruimtes

Inspectie van holle ruimtes met camera is bij ons mogelijk.

Goedkope antiroestbehandeling

Let op! Wij doen geen snelle goedkope antiroestbehandeling. Voor een snelle of goedkope antiroestbehandeling, wellicht geschikt voor een moderne auto met korte levensduur,  kunt u op vele andere adressen terecht.

Mercedes-Benz conserveren en antiroestbehandeling behandelplan

Uiteraard werken wij volgens het Mercedes-Benz conserveren en antiroestbehandeling  behandelplan.

Wilt u uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer goed laten conserveren en gaat uw voorkeur uit naar een perfecte en uitgebreide klassieker antiroestbehandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een eerste inspectie.

Bij een door ons uitgevoerde professionele conserverende antiroestbehandeling van uw klassieker of oldtimer neemt de demontage van de verschillende onderdelen en daarna de behandeling altijd meerdere dagen in beslag. Daarna moet uw Mercedes klassieker of oldtimer nog enkele dagen drogen voordat we de auto weer op kunnen bouwen. U moet er dus altijd op rekenen dat u uw Mercedes-Benz voor minstens 1 week bij ons achter laat.

Mike Sander vet, nr 1 in roestpreventie

Voor het conserveren van uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer werken wij met verschillende methodes en producten, geheel afhankelijk van uw wensen en de conditie van uw klassieker of oldtimer. Uiteraard is de behandeling van een Mercedes-Benz klassieker die alleen in de zomer gebruikt wordt, anders dan bij een Mercedes-Benz klassieker die ook in de winter de weg op komt. Bij voorkeur gebruiken wij een combinatie van originele Mercedes-Benz antiroest corrosie preventie producten en Mike Sander vet. Met deze roestpreventie producten hebben wij de beste ervaring! Mike Sander vet is al vele jaren volgens het magazine "Motorklassik" onbetwist nummer 1 in roestpreventie van uw Mercedes-Benz chassis. Om Mike Sander vet tijdens een antiroestbehandeling te kunnen gebruiken, moet het eerst worden verwarmt.

Dinitrol antiroestbehandeling

Wij voeren geen wij niet met Dinitrol antiroestbehandeling uit.  Simpelweg omdat de Dinitrol antiroestbehandeling niet aan onze eisen voldoet.

Voordat wij uw Mercedes klassieker of oldtimer gaan behandelen met antiroest producten van Mercedes-Benz en Mike Sander vet , inspecteren we eerst of uw Mercedes-Benz klassieker aan de onderkant technisch in orde. Reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan wielophanging, subframe, bodemdelen en dergelijke moeten eerst worden uitgevoerd voordat we aan een antiroest / roest preventie behandeling kunnen gaan beginnen. En niet andersom.

En uiteraard wordt uw Mercedes klassieker voor de antiroestbehandeling eerst goed aan de onderzijde gereinigd, zodat vuil en zand verwijderd is voor de antiroestbehandeling.

Wilt u meer weten over wat een goede antiroest / roest preventie behandeling voor uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer door ons uitgevoerd inhoud?

Klik door ► meer uitleg over onze uitgebreide antiroestbehandelingen...  

MEER INFORMATIE